zaterdag 10 oktober 2015

Druk, druk, druk.....


Je kent het wel: druk in de weer met van alles en nog wat... Dan heeft dochterlief 1 een lift nodig naar het station, dan moet dochterlief 2 weer opgehaald worden, doet manlief een verzoek of het avondmaal iets vervroegd mag worden omdat hij graag wilt gaan fietsen en staat het hondje tegen je been aan te springen omdat hij nu toch écht uit wilt. *zucht* Bloggen komt er dan helaas niet meer van. Want dan sta je eindelijk op het punt om een toetsenbord aan te raken, is dochterlief te druk bezig met huiswerk. En ja, school gaat voor alles. Zélfs voor de blog.
 

Zoals iedereen heeft kunnen zien op Instagram, hebben wij vrijdagavond Ochten en omgeving onveilig gemaakt. Totaal onverwacht, welteverstaan, maar altijd leuk. We zijn er echt doorheen geracet! Eerst naar Seizoen & Stijl voor de presentatie van de najaarscollectie van Hoffz, toen naar De Stijlhoek en -als je er dan toch bent- nog net voor sluitingstijd een sprintje naar De Potstal. We hadden de finishlijn nog niet gehaald of de wekker ging alweer rinkelen (de vriendendag van TT Assen voor Rob). Nogmaals: *zucht* Ach ja, als je dan toch vroeg op moet, kan er wel een blogpostje vanaf. Nadat ik dochterlief 1 weg heb gebracht naar het station, snel nog even boodschappen heb gedaan, Jack heb uitgelaten en... jullie snappen het al. Maar ziedaar! Een zinnetje hier, een zinnetje daar. Over de dag genomen heb je dan toch nog een blogpost bij elkaar geschraapt. Multitasken is altijd een sterk punt van mij geweest. ;)


Tussendoor blijven de hersenen natuurlijk ook gewoon door. En als je dan, een tijdje geleden, ook nog een schaap mee naar huis neemt van Landelijk en Sober Wonen (en het hondje er bang voor is), begin je vanzelf te schuiven. Het staat nu trouwens alweer anders, maar dat is misschien iets voor de volgende blogpost. Morgen eerst dochterliefs verjaardag vieren (vandaar de appels, voor de appeltaart. Ook nog even tussendoor) en dan... dan met de benen in de lucht en een heerlijk grote kop thee voor mijn neus.

liefs, Marjan

26 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je Dochter.
  Hier komt het er ook niet van om een post te plaatsen, druk met het verfwerk buiten...dat moet af...de dagen worden steeds korter om te verven...nog een paar kleine dingetjes..en dan heb ik weer meer tijd.
  Leuk dat je een rondje leuke woonwinkels gedaan hebt...ik wilde vandaag naar Carola...maar mijn Zoon had de auto nodig...jammer...naar ja, werk gaat voor!
  Fijn Weekend.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker druk met van alles en nog wat, Marjan! Geniet van de kleine dingen..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, Marian. Ik hoop dat de taart gelukt is of ga je de taart morgen maken?

  Wij waren vrijdagmorgen bij S&S, altijd weer een feestje om er doorheen te lopen. De Potstal doen we een ander keertje weer aan.

  Ik wens jullie morgen een hele gezellige dag! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat we elkaar niet gezien hebben. Ik was in de potstal. Ja druk druk druk heel herkenbaar. Maar toch leuk om een post van je te lezen. Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh is je beestje bang voor t schaapje..germ...haha onze woef wou het verslinden de eerste keer, nu ligt hij er al 2,3 jaar op. Het is echt zijn plekje, ga ik logeren, neem ik het vachtje mee zodat hij altijd zijn plekje bij zich heeft, maar daar op tafel staat die ook goed! Gefeliciteerd met je dochter en hopelijk komt de rust ook weer snel!
  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch een mooie blogpost! Mooie foto's!
  Maar zo herkenbaar dat rollen van het een in het ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Grappig dat jouw hondje bang was van het vachtje , de mijne vond het geweldig , te geweldig , haha.
  Ja , dat drukke leven , dat ken ik ook .
  Gelukkig heb je nog even de tijd om een mooie post te plaatsen .
  Fijne avond
  Christel , Garcya's place

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alvast gefeliciteerd met je de verj van je dochter.
  En volg keer dus koffietijd he.... Jan heeft vandaag de gang gekalkt, en dacht nu kan ik beginnen met het plaatsen van alle spullen. Maar dan komt zoon 3 langs om mee te eten en blijft hangen tot zoon 3 met zijn vrouw langskomt,
  Zoveel gezelligheid, maar volg wk wil en zal ik gaan schuiven met mijn spullen.

  Fijne zondag
  Liefs lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. Jammer dat je hondje bang is voor het schaap maar dat komt wel goed geef hem gewoon de tijd om er aan te wennen.. Druk ja dat ken ik ook, hier rees ik ook de hele dag Door .

  Fijn weekend!
  Liefs,Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allereerst van harte gefeliciteerd met....1 vd 2 dochters, een hele fijne gezellige dag (doe ze de groeten van mij)!
  Zo bekend druk druk druk, vaak weet de rest van het gezin niet wat een moeders tussendoor allemaal doet. Genoten weer van je verhaal en de plaatjes.
  Groetjes en liefs Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo herkenbaar. Altijd druk met vanalles en nog wat. Sinds ik weer aan het werk ben vliegen de weken voorbij en zijn de vrije dagen altijd vol gepland. Meestal met leuke dingen, ik klaag niet. Helaas schiet het klussen in huis en bloggen er bij in. Maar er is een nieuwe post in de maak.
  Gr, Margo
  (casadinarda.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's , gefeliciteerd met je dochter.

  Groetjes Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter....heerlijk zo'n appeltaartje!
  Leuke impressie van je dagje woonwinkels in de betuwe...sfeervolle foto's! Momenteel heb ik ook weinig tijd voor klussen..
  Gelukkig zien we wel regelmatig een foto van je verschijnen op instagram...blijven we toch een beetje op de hoogte!!
  Fijne dag, liefs Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je dochter hoor! Je appeltaart zal vast heerlijk smaken. Wat een mooie foto's heb je weer geplaatst. Je had weer een Topdagje lees ik, altijd leuk om zulke mooie woonwinkels te bezoeken he?
  Fijne zondag verder.

  Liefs, Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi de foto's!
  Lekker puur sfeertje met het wol & hout..
  Van harte met je dochter er een gezellige dag nog vandaag!
  Liefs, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Marjan,

  Druk,druk,druk, maar wel met hele leuke dingen.
  Gefeliciteerd met jullie dochter.

  Fijn weekend, die alweer bijna voorbij is :-)
  Liefs Vittoria :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat maak jij toch altijd sfeervolle foto's zeg....super! Van eenvoudige dingen weet jij een prachtig plaatje te maken!
  Wat ziet het er mooi uit terwijl je het zo druk hebt....zeker ook met schoonmaken en opruimen, haha!
  Gefeliciteerd met je dochter, ik hoop dat je morgen een beetje uit kunt rusten!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat kan een appel mooi zijn van dichtbij...............
  Wat heb je toch een stoere eenvoudige geweldige keuken!!!!!!!!

  Liefs Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie plaatjes.. die houten bak
  waar een klein stukje van te zien is, is erg mooi..
  Grappig.. ik heb ook het idee dat ik nergens aan toe kom..
  misschien de omschakeling van het weer?
  ineens weer allerlei nieuwe dingen waar je aan moet denken.
  Jij hebt in iedergeval vast een gezellig sfeertje in je huis!
  Groet, Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hopelijk is alles nu weer wat rustiger? haha
  je hebt wel super gave sfeerplaatjes:))
  groetjes, Inge R

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Pff wat kan een mens toch druk zijn he, ik loop af en toe ook mezelf voorbij hoor. Toch is zo'n avondje woonshoppen altijd leuk en met een hoofd vol inspiratie weer naar huis. Gefeliciteerd met je dochter en mmmm lekker zelf gebakken appeltaart. Onze hond zou ook bang zijn voor de schapenvacht ;-)

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Je hebt er een heerlijke tussendoor post van gemaakt! Met prachtige sfeerplaatjes! Heel herkenbaar dat geren en gevlieg. En dan valt het niet altijd mee om ook nog een blogpost met mooie foto's te plaatsen. Maar jou is het wel gelukt :).
  Fijne (hoop iets rustigere) week. Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Alsnog gefeliciteerd met je dochter, en ja heel herkenbaar dat gerees :) lijkt me een heerlijk woonshop rondje wat je gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Alsnog gefeliciteerd met je dochter en een appeltaart van eigen baksel zijn de beste!
  Dat drukdrukdruk herken ik totaal niet;-)

  Zo'n woonshopdagje heb ik a.s. zaterdag in de planning, want dat is alweer veel te lang geleden vanwege... jawel: De drukte!

  Fijne dag X

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Toen ik je titel zag twijfelde ik al... Wel of niet lezen :-) ik ben allergisch voor drukte, door de cvs kan ik sowieso niet meer multitasken en sinds ik dat besef en ook niet meer ambieer voelt die drukte voor mij heerlijk ver weg. Wel leuk als er allerlei leuksvoorbij komt, maar van hot en naar her en weer terug doet mij geen goed. Toch wil ik graag eens rustig bij je langskomen voor een kop thee, lijkt me gezellig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heel mooi Marjan! Prachtige foto's. Het lijkt me daar gezellig bij jullie!
  Enkele maanden geleden hebben wij geëxperimenteerd met onze grenen kasten. We houden van een landelijke brocante stijl en onze grenen kasten pasten niet echt bij deze stijl. We hebben ze geschilderd evenals onze muren. We zijn heel tevreden van het resultaat. Sinds enkele weken hou ik hierover ook een blog bij. Als ik jouw blog bekijk, heb ik precies nog veel te leren. :-)

  BeantwoordenVerwijderen